Our Locations

Fahrenheitweg 4 - 8932 PJ Leeuwarden

Email Address
info@unionists.nl
WORD LID VAN ONS SNEL GROEIENDE BEDRIJF!

We zijn continu op zoek naar unieke talenten, gedreven en dynamische persoonlijkheden, die gepassioneerd zijn door alles waar onze organisatie voor staat. In ruil daarvoor bieden we een dynamische, ondersteunende en vooruitstrevende omgeving. Een plek waar je je carrière naar een hoger niveau kunt tillen en waar ambitie en geluk hand in hand gaan en een belangrijke bijdrage leveren aan onze innovatieve organisatie.

Wij zijn een wereldwijde organisatie die is opgericht in Leeuwarden, Nederland en actief is in 20 landen in Europa, Azië en het Midden-Oosten. Unionists is een omnichannel organisatie die opereert binnen Retail, Groothandel, recreatie, restaurants, supermarkten en E-com.

De komende 10 jaar willen we het merk en bedrijf naar een hoger niveau tillen. Dit betekent niet alleen in meer landen opereren, maar ook een nog sterkere community rond onze organisatie bouwen.

Unionisten helpen mensen het verschil te maken in hun bedrijf en het tempo van hun drukke leven te maken. Om dit te blijven bereiken, hebben we mensen nodig die gepassioneerd, energiek en gedreven zijn, mensen die net dat beetje extra met ons doen, zodat jij je betrokken en gesteund voelt.

VIND UW PLAATS BIJ ONS

Onze organisatie blijft wereldwijd groeien. Samen met ons team werken we samen, ondersteunen we elkaar, nemen we beslissingen en streven we altijd naar het beste.

Bekijk de beschikbare vacatures, wat onze cultuur je kan bieden en, als het je past, kunnen we je binnenkort verwelkomen in ons bedrijf.