Our Locations

Fahrenheitweg 4 - 8932 PJ Leeuwarden

Email Address
info@unionists.nl
Klachtenprocedure

Dagelijks streven wij naar constante verbetering van onze dienstverlening, de aangesloten medewerkers te evalueren en onze content te updaten. Toch kan het zijn dat jij niet tevreden bent over onze dienstverlening.

Uiteraard horen wij dat dan graag zodat wij onze dienstverlening voortdurend kunnen verbeteren.

Heb je een klacht? Vul dan dit formulier in en wij komen er binnen 48 uur op terug !

Word lid van ons snel groeiende bedrijf!

We zijn continu op zoek naar unieke talenten, gedreven en dynamische persoonlijkheden, die gepassioneerd zijn door alles waar onze organisatie voor staat. In ruil daarvoor bieden we een dynamische, ondersteunende en vooruitstrevende omgeving. Een plek waar je je carrière naar een hoger niveau kunt tillen en waar ambitie en geluk hand in hand gaan en een belangrijke bijdrage leveren aan onze innovatieve organisatie.

Wij zijn een nationale organisatie die is opgericht in Leeuwarden, Nederland en actief in een netwerk in Nederland. Unionists is een omnichannel organisatie die primaire opereert binnen de agrarische sector en secondaire opereert binnen Retail, groothandel, recreatie, restaurants, supermarkten, en E-commerce.

De komende 10 jaar willen we bedrijf naar een hoger niveau tillen. Dit betekent niet alleen in meer landen opereren, maar ook een nog sterkere community rond onze organisatie bouwen.

Unionists helpt mensen het verschil te maken in hun bedrijf en het tempo van hun drukke bedrijfsleven. Om dit te blijven bereiken, hebben we mensen nodig die gepassioneerd, energiek en gedreven zijn, mensen die net dat beetje extra met ons doen, zodat jij je betrokken en gesteund voelt.

Vind uw plaats bij ons

Onze organisatie blijft groeien. Samen met ons team werken we samen, ondersteunen we elkaar, nemen we beslissingen en streven we altijd naar het beste.

Vul in uw persoonlijke gegevens voor een carrièregesprek, wij plannen een felicitatiegesprek voor u mee en sturen wij dit voor u ter bevestiging binnen één week. Wij kijken naar wat onze cultuur je kan bieden en, als het je past, kunnen we je binnenkort verwelkomen in ons bedrijf.

Our Address

Fahrenheitweg 4 - 8932 PJ Leeuwarden

Email Address

info@unionists.nl

Our Support

Write a Message

Have Any Questions?

Neem contact met ons op via het contactformulier en ontvang binnen 2 werkdagen een reactie. Of stel je vraag direct aan het webcare team via Facebook tussen 08:00 en 22:30.